Ett smakprov av framtidens skola

Liza-Maria NorlinTisdag 10 juni klockan 10:00 besöker Liza-Maria Norlin, Kristdemokraternas första namn i höstens kommunval, Stöde skola. En ny utrustning möjliggör nya perspektiv på undervisningen genom bland annat 3D-teknik. Utrustningen har under våren testats på Stöde skola.

Media är välkommen att delta.

– Den nya tekniken tar stora framsteg även i skolans värld. Ska Sundsvall vara Sveriges bästa skola 2021 behöver vi använda teknikens möjligheter för att skapa motivation, förstärka lärandet och förbereda barn och ungdomar på framtiden, säger Liza-Maria Norlin första namn för Kristdemokraterna i Sundsvall.

– På Stöde skola har man under våren testat en ny digital utrustning och arbetar också mycket strategiskt med filmskapande som pedagogiskt verktyg, därför vill jag träffa pedagoger och elever för att höra vad de har att säga om teknikens möjligheter i skolan, säger Liza-Maria Norlin.

– Det är viktigt att fånga upp de goda exemplen ute i verksamheten och i samband med det lyssna till vad som fungerat bra och mindre bra under resans gång. Kommunorganisationen ska stödja skolorna i det kreativa lärandet då behöver vi få höra hur vi kan bli ännu bättre, avslutar Liza-Maria Norlin Kristdemokraterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.