Kalla mig feminist eller inte

Några kallar mig feminist andra tycker nog att jag är feminismens värsta fiende. Du får kalla mig det du vill 🙂 Jämlikhet för mig handlar om att inse att vi alla är olika. Olika styrkor olika svagheter, men alla med lika rättigheter. Varje person är helt unik. Handlar inte om könstillhörighet, nationalitet, kroppsbyggnad osv utan vi är alla olika. Visst har vi saker gemensamt med varandra, några saker har med exemplen som jag nämnde innan att göra, medan andra delar av oss är svårare att kategorisera in i någon slags allmän grupptillhörighet. När man på riktigt inser att vi alla är olika då tror jag man kan älska sig själv fullt ut och även känna en kärlek och beundran till varje annan människa. Lika unika vi är som personer, lika beroende är vi av varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.