Namninsamling – Vi välkomnar Andreas Carlsson och Academy of Music and Business till Sundsvall

Andreas Carlsson presenterar skolan för Sundsvall.
Andreas Carlsson presenterar skolan för Sundsvall.

Pressmeddelande
Kristdemokraterna Sundsvall
17:e januari 2017

  • Sundsvall kan inte missa den här möjligheten! Vi får världens chans att få en toppgymnasieutbildning med riksintag till Sundsvall. En skola med tydlig värdegrund och mycket goda resultat, vi inte råd att säga nej, säger Liza-Maria Norlin gruppledare Kristdemokraterna Sundsvall.
  • Jag gick till val på att låta barnen bli vinnare i Sundsvall så jag tänker göra allt jag kan för att se till att vi politiker fattar beslut med barns bästa som utgångspunkt. När Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Centerpartiet så direkt avfärdar en fantastisk möjlighet för Sundsvalls och regionens ungdomar i många år framöver då måste jag göra något, säger Liza-Maria Norlin (KD).
  • Min önskan är att Sundsvallsbor nu ska göra sin röst hörd och berätta hur de ser på en eventuell skoletablering av Academy of Music and Business i Sundsvall, därför startar jag nu en namninsamling, säger gruppledaren för Kristdemokraterna i Sundsvall Liza-Maria Norlin.
  • Namninsamlingen handlar om att välkomna Andreas Carlsson och AMB till Sundsvall och visa på att vi i Sundsvall gillar mångfald, kreativitet och entreprenörskap. Jag tror på Sundsvall och den här skolan är ett sätt att skapa framtidstro för unga i vår stad, avslutar Liza-Maria Norlin (KD).
  • Länk till namninsamling: Namninsamling
  • Länk till Liza-Marias intervju med partidistriktsordförande i Kronoberg Eva Johnsson med angående av skoletableringen.

Kontakt
Liza-Maria Norlin, Gruppledare Kristdemokraterna Sundsvall, 070-3941613

www.lizamaria.se